Rezervišite

Deluks porodični apartman sa pogledom na grad bro. 603 i 604

Cijena

Od 73

Pogodnosti

Fen za kosu
Wi-Fi
Frižider
Parking
Balkon
Sat TV
Klima
Pogled na grad
Sef

Ovi ekstra komforni jednosobni apartmani sa velikom terasom su klimatizovani, opremljeni namještajem po najmodernijim svjetskim standardima. Svi apartmani ovog tipa se sastoje od dnevnog boravka, trpezarije i odvojene spavaće sobe.
U svakoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet. U dnevnoj sobi se nalazie dva razdvojena kreveta pogodna za dvoje odraslih  ili za dvoje dece, kao i trpezarijski sto i stolice. Pogodni su za boravak četiri odrasle osobe, ili tri odrasle osobe sa jednim djetetom ili dvoje odraslih i dvoje djece.

Ostali sadržaj: lift, interfon, grejanje ili hlađenje, drveni pod / parket, tuš, pegla, kuhinja, električni čajnik, kompletno posuđe, mikrotalasna , aspirator . Terase su posebna karakteristika ovih apartmana i veličine su 18 m2 sa udobnim mobilijarom . 

Online rezervacija – trenutna potvrda rezervacije preko našeg sajta bez provizija posrednika.  Garancija naj niže cene bez posrednika  , uštedite! Kada rezervišete preko nas, vaši podaci su zaštićeni zahvaljujući sigurnoj vezi.

Čim završite proces rezervacije, pojaviće se stranica sa potvrdom. Ova stranica sadrži sve detalje vaše rezervacije, uključujući i broj rezervacije. Poslaćemo vam, takođe istog momenta  i e-poruku na Vašu mail adresu sa potvrdom , u kojoj se nalaze sve informacije vezane za rezervaciju a Vaučer će biti u prilogu meila . Garantovano najbolja cena !!