Rezervišite

Deluks Studio apartman sa pogledom na grad broj 605

Cijena

Od 45

Pogodnosti

Fen za kosu
Wi-Fi
Sofa
Balkon
Sat TV
Klima
Pogled na more

Luks apartmani su luksuzni apartmani koji se nalaze na drugom i trećem spratu i imaju predivan pogled na more i Stari Grad. Posjeduju komforni dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom i stolicama,  kupatilo, dvije potpuno odvojene spavaće sobe od kojih u jednoj postoji francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta dok se u dnevnom boravku nalazi rasklopiva ugaona garnitura. Pogodni su za boravak maksimalno šest  odraslih  osoba i manje.

Ostali sadržaj: lift, interfon, grejanje, drveni pod / parket, tuš, pegla, kuhinja, električni čajnik, kompletno posuđe.

Online rezervacija – trenutna potvrda rezervacije preko našeg sajta bez provizija posrednika.  Garancija naj niže cene bez posrednika  , uštedite! Kada rezervišete preko nas, vaši podaci su zaštićeni zahvaljujući sigurnoj vezi.

Čim završite proces rezervacije, pojaviće se stranica sa potvrdom. Ova stranica sadrži sve detalje vaše rezervacije, uključujući i broj rezervacije. Poslaćemo vam, takođe istog momenta  i e-poruku na Vašu mail adresu sa potvrdom , u kojoj se nalaze sve informacije vezane za rezervaciju a Vaučer će biti u prilogu meila .  Garantovano najbolja cena !!